Copyright 2024 - Reddingsbrigade Boxtel

Praktische informatie

 

Huisregels van het Dommelbad

We houden ons aan de huisregels van het Dommelbad. Deze kun je vinden op de website van Optisport.

 

Omkleden

Voor het omkleden kun je gebruik maken van zowel de kleine als de grote kleedruimtes. Bij voorkeur geen kleding in de kleedruimtes laten hangen. Gebruik hiervoor de kluisjes.

 

Betreden zwemzaal en tribune

In verband met hygiëne mag de zwemzaal en de tribune alleen betreden worden op blote voeten, met slippers of slofjes die over de schoenen heen gaan.  Deze overschoentjes zijn te verkrijgen bij de ingang van het zwembad.

Het is toegestaan om vanaf de tribune naar de zwemlessen te kijken.
Kijken naar de elementaire lessen kan ook, voor de glazen pui bij het peuterbad / glijbaan. Stoelen na afloop van de les graag terug zetten in het horecagedeelte.

Mocht je (als ouder/verzorger) vragen hebben over de zwemles/vereniging, dan kun je deze na de zwemles aan de instructeur stellen.

Verhinderd

 

Kun je door omstandigheden niet deelnemen aan een zwemles, meld je dan af bij de instructeur of stuur een e-mail naar secretariaat@reddingsbrigadeboxtel.nl. Wij adviseren je, mocht je geblesseerd zijn of last hebben van lichamelijk klachten maar wel in de gelegenheid bent om naar het zwembad te komen, toch naar de les te gaan zodat je mee kan doen met de onderdelen die worden uitgevoerd op of vanaf de kant.

 

Glijbaan en peuterbad

De glijbaan en peuterbad mogen niet gebruik worden tijdens onze zwemlessen.